2014-11-12 09:08:47• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma nagy lépést tehet előre

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerdát óriási lendülettel kezdheti, de fontos, hogy beossza az erejét, mert kihívásokkal kerül szembe. Meg kell mutatnia, mit tud, de belátónak és kompromisszumkésznek is kell lennie. Nagy jutalomra van kilátása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A tegnapi helyzet tovább fokozódik, különösen ami az egészségét illeti. Lehetőleg ne tegye ki magát hideg szélnek. Hideg-meleg váltózuhannyal tovább erősítheti az immunrendszerét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szerda nagyon kritikus lesz: a Jupiter és a Vénusz kvadrátja vitatkozásokat és akadályokat jelez. Ha szerencséje van, talál valakit, akivel mély beszélgetéseket folytathat, és ezzel oldhatja a feszültségét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A bolygók kihívást és próbatételt jeleznek, így ma nem lesz könnyű napja. A jó hírünk, hogy uralkodó bolygója, a Hold nem hagyja cserben. Mindene megvan, ami a sikerhez kell, feltéve, hogy nem ijed meg a saját árnyékától...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon ajánlott az óvatosság, mert a bolygók túlzott spontaneitásra és óvatlanságra ösztönzik, ezzel pedig sokat árthat saját magának. Jó lehetőség adódik, de türelemre és körültekintésre lesz szüksége ahhoz, hogy élni tudjon vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A bolygóállások okozta feszültség oda vezethet, hogy hagyja magát provokálni, és amikor úgy érzi, sarokba szorították, visszavág. A harciasságon kívül a becsvágy is felébred önben, de ha gondolkodás nélkül cselekszik, abból csak bosszúsága származik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne tegyen túlzott erőfeszítéseket, és semmi esetre se ígérjen többet annál, mint amennyit be is tud tartani. Tele van erővel, és most mások is szívesen osztoznak a lelkesedésében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Vénusz pedig a Jupiterrel találkozik, ezért ma vezető szerepet is vállalhat. Az emberek számítanak a védelmére és a tanácsaira, ami jó érzéssel tölti el, és szívesen siet a segítségükre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Vénusz kapcsolata tovább erősödik, és ez lelki viharokat gerjeszt. Egyrészt nehezére esik, hogy leplezze az érzéseit, másrészt nehéz is lenne megmondani, mit érez valójában. Ma képtelen lesz objektív döntéseket hozni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez a nap esélyt tartogat a gyarapodásra, minden csak attól függ, hogy kivel találkozik, és ő mit mond önnek. Legyen tehát nagyon éber, figyeljen a jelekre, és ne hozzon könnyelmű döntéseket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Többet szeretne annál, mint ami adott időn belül megvalósítható, és ez nemcsak csalódáshoz, de feszültségekhez is vezethet. Mi lenne, ha még egyszer átgondolná a céljait, és változtatna a túl szűkre szabott határidőkön?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A bolygók állása szerint ma nagy lépést tehet előre, hiszen a Jupiter a munkáját jelző házban tartózkodik. Az estéje nagyon nyugtalannak ígérkezik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: